&noscript=1 />

Bucătărie

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Selectia ta:

Material: Cupru × Capacitate: 1120 ml ×

Vase de bucatarie, ibrice de cafea si ceai din cupru


Fiecare gospodina se asigura ca are in bucatarie cele mai bune ustensile si vase prin intermediul carora poate gati usor preparate deosebite. Asa ca, daca te-ai mutat la casa noua, vrei un cadou practic pentru cineva drag sau te gandesti sa-ti completezi colectia cu vase de calitate, la noi gasesti o selectie formidabila de vase din cupru, ibrice cafea si ibrice ceai, ustensile deosebite din punct de vedere estetic, dar care totodata respecta cele mai inalte criterii de calitate.
 

Ibric turcesc din cupru - Aroma cafelei si a ceaiurilor din Turcia, la tine acasa

Turcia este renumita pentru multe dintre bauturile uzuale si preparatele deosebite pe care poporul le pregateste in mod constant si care nu lipsesc din rutina zilnica. Acum insa, nu mai trebuie sa ajungi peste granita ca sa te poti bucura de o reteta originara a ceaiului si a cafelei turcesi, ci poti tu sa te bucuri de aceste bauturi unice folosind un vas de cupru pentru apa. Aceste vase au pereti care ating temperatura ideala de fierbere si incurajeaza eliberarea celor mai bune arome.

Aceste vase de cupru din magazinul nostru sunt de calitate si isi pastreaza aspectul, dar si proprietatile un timp indelungat. La confectionarea fiecarui ibric din cupru pentru cafea turceasca se foloseste cupru alimentar care nu erodeaza si nu este toxic pentru organism. Deci un ibric de cafea din cupru sau un astfel de ibric pentru ceai, vor infuza cu succes sortimentele favorite si iti vor oferi satisfactia zilnica dupa care tanjeste corpul tau.
 

Importator vase cupru de calitate, la preturi mici

Un ceai sau o cafea irezistibila se bazeaza pe ingredientele folosite, dar la fel de importanta e si modalitatea de preparare. Exceptie nu face nici acest ibric de cupru, un ibric turcesc unic, cu un design atragator, atat de diferit de modelele comerciale. Motivul pentru care turcii prefera in continuare sa foloseasca un ibric din cupru in locul altor alternative moderne este pentru faptul ca acesta evidentiaza mult mai bine aromele, temperatura apei incalzite fiind una uniforma, ceea ce nu permite totodata eliberarea de substante toxice, nocive organismului.

Garantat un ibric de cafea turceasca sau un ibric ceai este cea mai buna investitie pe care o poti face vreodata, bauturile tale fiind mai aromate si mai delicioase.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!