&noscript=1 />

Genți de plajă

Afiseaza: 1-48 din 56 produse

 Filtre

Genti de plaja superbe, cu modele deosebite, portofel inclus

Sezonul de vară a devenit sinonim pentru vacanţele petrecute la mare, de aceea va fi important să vă echipaţi cu o geantă de plajă nu doar practică, ci şi stilată. Aceasta nu este o simplă sacoşa de plajă, ci este un accesoriu valoros ce vă va ajuta să transportaţi tot ceea ce aveţi nevoie, de la prosoape şi cremă de protecţie solară, până la gustări şi divertisment pentru cei mici, fiind esenţială pentru a vă bucura de nisip şi marea albastră.
 

Cum te ajută o geantă ieftină de plajă?

· Geantă plajă spaţioasă – genţile din gamă au un volum încăpător, fiind cea mai bună opţiune pentru a vă deplasa către plajă cu tot ceea ce aveţi nevoie pentru o zi distractivă.
· Portofel inclus şi buzunar interior – depozitarea obiectelor valoroase este esenţială atunci când sunteţi pe plajă, de aceea aceste genţi de plajă vă oferă multiple posibilităţi de a vă organiza obiectele importante.
· Portabilitate crescută – cu o greutate redusă şi realizată din materiale de calitate, acestea sunt uşor de transportat şi depozitat, neadăugând volum inutil în portbagajul maşinii sau atunci când vă plimbaţi.
· Versatilă -  aceste genţi de vară nu sunt potrivite doar pentru plajă. Cu un design stilat şi clasic, veţi putea lua geanta la picnicuri, în parc sau chiar şi la ieşirile casual de zi cu zi.
· Design-uri unice – aspectul personal este important indiferent de locaţie, de aceea alegerea unei genţi ieftine de plajă vă poate ajuta să vă exprimaţi personalitatea într-un mod unic şi atrăgător.
 

Ce dimensiune au genţile de vară de pe inbazaar?

Genţile de plajă sunt accesorii de plajă damă ce nu trebuie să lipsească atunci când vă duceţi la mare. În funcţie de numărul de obiecte pe care trebuie să le transportaţi, aveţi la dispoziţie mai multe opţiuni de mărime pe Inbazaar: precum 42,5 x 13 x 34 cm si 55 x 18 x 37 cm.

Sezonul estival trebuie petrecut la mare, iar pentru a vă bucura la maxim de tot ceea are de oferit plaja, alegeţi o geantă de plajă care să se potrivească cu stilul şi nevoile personale.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!