&noscript=1 />

Lenjerii Premium

Afiseaza: 1-48 din 50 produse

 Filtre

Lenjerii de pat premium la preturi accesibile. Alege modelul perfect de aici.

Somnul este o componentă esenţială ce face parte dintr-un stil de viaţă sănătos, de aceea este necesară alegerea unei lenjerii de pat premium pentru a vă bucura de un mediu confortabil şi odihnitor.
O lenjerie lux poate oferi o experienţă de dormit superioară în comparaţie cu una obişnuită, între cele două existând deosebiri importante ce vor contribui nu doar la calitatea somnului şi la senzaţia de atingere, ci şi la rezistenţa sa în timp.
 

Care este diferenţa dintre seturile de lenjerii pat de lux şi cele obişnuite?

Una dintre cele mai importante diferenţe dintre cele două este aceea că seturile de lenjerii de pat de lux sunt realizate din materiale de cea mai înaltă calitate, fiind utilizat bumbacul natural, finetul şi chiar catifeaua pentru a vă oferi oportunitatea de a vă relaxa şi a experimenta o eleganţă şi un confort de neegalat.
Un alt avantaj al acestor lenjerii de lux este acela că au fost create cu o precizie înaltă, neavând cusături sau fermoare deranjante ce vă pot întrerupe orele de odihnă. Cu o rezistenţă crescută în timp, atât din punct de vedere al culorilor, cât şi al materialelor utilizate, aceste lenjerii vor fi potrivite în orice sezon, atât vara, cât şi iarna, având un nivel de respirabilitate ridicat ce nu poate fi întâlnit la alte tipuri de aşternuturi de pat.
 

Câte piese conţine un set de lenjerii de pat premium?

Seturile de lenjerii realizate din bumbac şi finet au în componenţă un număr de 6 piese după cum urmează:
· Cearşaf de pat;
· Cearşaf de Pilotă;
· Feţe de Pernă – 4 piese ( 2 seturi cu dimensiuni diferite).
Cele fabricate din catifea de cea mai înaltă calitate sunt alcătuite din 4 piese:
· Cearşaf de pat;
· Cearşaf de Pilotă;
· Feţe de Pernă – 2 piese.
Alegerea unor aşternuturi de pat potrivite pentru odihnă nu a fost niciodată mai uşoară, acum existând posibilitatea de a selecta lenjerii pat lux superioare şi la preţuri accesibile chiar aici pe inbazaar.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!