&noscript=1 />

Camera lui bebe - incompletă fără un covor confortabil, colorat și educativ

Camera lui bebe - incompletă fără un covor confortabil, colorat și educativ
Iată, camera copilului este în mod oficial izvorul său de relaxare, locul în care și tu ajungi să-ți retrăiești cu ochii, copilăria de odinioară. Pe lângă pereții frumoși colorați, pătuțul ergonomic, de calitate, în care acesta va avea parte de cele mai liniștite episoade de odihnă, dulapurile care te vor ajuta la depozitarea esențialului și jucăriile simpatice care-i vor distrage atenția, țesăturile din încăpere joacă un rol la fel de important.

Un bebeluș, aflat într-o continuă dezvoltare de la o zi la alta, va fi afectat de tot ceea ce-l înconjoară. Dezvoltarea simțurilor este principalul motiv, precum și adaptarea constantă la noul mediu. Așadar, nu e de mirare de ce lumina prea puternică îl vor face să plângă, ori aerul prea cald, prea rece. Dar acestea sunt doar câteva aspecte cu care fiecare părinte se confruntă în primele luni de viață ale bebelușului.

 

Covorul - cel mai subestimat articol din camera bebelușului

Investim atât de mult în mobilier, încât puțini mai au în vedere și investițiile în lucruri precum covorul. El este subestimat în zilele noastre și când vine vorba de alte încăperi uzuale ale casei precum bucătărie, sufragerie, living, așa că nu e de mirare de ce multe camere amenajate pentru copii sunt prevăzute exclusiv cu pardoseală.

Un astfel de covor pentru camera copilului este însă foarte practic. Pe lângă faptul că îi oferă un confort sporit micuțului mai ales atunci când vremea e rece căci, el limitează frigul venit de la pardoseală și pereți, acesta va deveni un ajutor de nădejde în principal atunci când cel mic începe să meargă de-a bușilea. Un covor de calitate, antiderapant, previne că cel mic să alunece sau să se lovească mai mult sau mai puțin, ori diminuează impactul pe care o lovitură îl poate avea asupra acestuia.

Copiii au fost și vor fi mereu curioși, neastâmpărați, iar joaca lor se termină de obicei în mod brusc, atunci când au loc incidente neplăcute. Dar iată, că multe situații pot fi prevenite alegând să decorezi camera copilului folosindu-te de un covor de calitate.

 

Care sunt cele mai adecvate covoare pentru copii?

Camera copilului e cu și despre ei, indiferent de vârstă, sex sau preferințe. Așa că, pentru a-ți atinge scopul și a-i oferi bucuria unei încăperi plăcute, frumoase, în care el să se simtă bine să-și petreacă tot timpul pe măsură ce crește, va trebui să alegi și un covor adecvat.

Pe inbazaar.ro ți-am pregătit o mulțime de modele deosebite care nu vor fi trecute cu vederea de către micuții poznași. Avem covoare cu modele animate, inspirate din cele mai consacrate desene pentru copii, covoare cu jocuri și covoare viu colorate care să le ofere impresia că, camera lor este o bucățică de poveste.

Avantajele oferite de un covor educativ

Dacă inițial poți achiziționa un covor doar de dragul de a se potrivi bine cu celelalte elemente din încăpere și ca să previi ca cel mic să se accidenteze atunci când se joacă, pe măsură ce crește, acesta va fi nevoit să-și însușească tot mai multe informații și atribuții noi. Cele mai bune învățături sunt însușite în mod evident prin joacă, în timp ce altele le va descoperi de la grădiniță și de la școală.

Putem spune că, aceste covoare educative nu fac decât să sublinieze cele mai importante învățături și să-i ajute pe micuți să-și intre în ritm cât mai repede. De exemplu, vei găsi în magazinul nostru online covoare educative cu ceas, șotron și trasee sau alte jocuri. Acestea îți vor ajuta copilul să învețe și să memoreze cifrele, să-și dezvolte abilitățile cognitive și totodată și motricitatea.

Pe lângă aceste covoare, mai avem și covoare cu tabla înmulțirii, a împărțirii, covoare cu cifre și litere, cât și covor cu harta lumii. Ele sunt perfecte începând cu vârsta de aproximativ 5 ani, când copiii încep să-și însușească toate aceste informații esențiale pentru viitorul lor de succes ca elevi. Fiind și frumos colorate, atractive, micuțul va zări toate informațiile necesare în repetate rânduri până când va reuși să-și însușească toate informațiile necesare.

Așadar, indiferent că alegi un covor clasic, animat, fie unul educativ care-ți va încuraja copilul să se joace și să învețe în viitor, într-un mod distractiv, investiția într-un astfel de articol pentru pentru camera copilului va fi o alegere excelentă care va schimba întru totul designul și confortul camerei, într-un mod pozitiv. La noi vei găsi multe covoare moderne, simpatice, din care cel puțin unul o să-ți ofere aspectul mult visat.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!