&noscript=1 />

Cele mai frumoase cadouri pentru copiii mici de ziua lor

Cele mai frumoase cadouri pentru copiii mici de ziua lor
Ziua sa de nastere e o zi magică pe care am sărbătorit-o cu toții în copilăria noastră. Așa că și copiii noștri merită să-și trăiască această zi dedicată lor în plină veselie și armonie. Micuțul tău se va bucura grozav de mult să știe că te-ai gândit la dorințele și nevoile sale, oferindu-i pe lângă o plimbare, timp petrecut cu prietenii și acces la multe alte activități, și unul sau mai multe cadouri frumoase.

Partea bună e că, fiind în dezvoltare și învățând în permanență din lucrurile cu care iau contact, nu trebuie să te limitezi în alegerea unor cadouri simple. Poți opta pentru o mulțime de jucării și jocuri educative care să le dezvolte imaginația și creativitatea, dar și să contribuie la îmbunătățirea simțurilor. Iată câteva sugestii pe care să le ai în vedere.

 

Puzzle-uri din lemn

Puzzle-urile din lemn sunt o alegere excelentă pentru micuții aflați în dezvoltare. Aceste jucării unisex le vor pune imaginația și dexteritatea la încercare, în timp ce culorile vesele și piesele din lemn le vor atrage atenția și le vor permite să se joace cu ele mult timp. O sugestie perfectă pentru copiii de peste 3 ani sunt puzzle-urile încastrate cu unelte, fructe sau animale, la care se dorește așezarea acestora în spațiile libere prezente pe tăblie. Astfel, copiii vor învăța să-și coordoneze ușor mișcările încă de la cele mai fragede vârste.

Joc de memorie din lemn

Jocurile de memorie cu planșe precum Jocul Umbrelor presupun asocierea de imagini cu planșele aferente, fiind de asemenea un joc excelent pentru îndemânarea copiilor. Acest joc dispune de 4 planșe vesel colorate ce le va stârni instantaneu atenția și interesul, iar timpul lor liber vă fi petrecut într-un mod distractiv.

Jenga 3 în 1

Jenga este un joc provocator chiar și pentru adulți. Iar copiii vor fi atrași de acest joc îndeosebi pentru faptul că poate fi folosit în diferite moduri, nu doar ca un jenga clasic. Cuburile pot fi așezate vertical pentru stabilirea echilibrului, dar pot fi și asociate sub formă de domino sau așezate astfel încât să dea naștere la 3 puzzle-uri diferite. În acest fel poți economisi spațiu, iar copiii vor primi cadou o jucărie multifuncțională cu care nu se vor plictisi. Suplimentar, poți încinge distracția participând și tu la joacă.
 

Sortator din lemn

Sortatoarele din lemn sunt vestite încă din primii ani de viață ai copiilor. Sortatorul din lemn cu 4 coloane pătrat este confecționat din lemn și vine cu o serie de figurine geometrice de dimensiuni generoase permițându-le micuților să le analizeze atent formele, culorile, să le distingă și să și le însușească. Jucăria nu e toxică pentru că vopseaua este una ecologică, iar marginile șlefuite nu produc risc de incidente fiind perfectă chiar și pentru cei mai buclucași copii.

Trenuleț cu animale

Cei mici au o energie fantastică și adoră să se plimbe, să alerge și să realizeze tot felul de activități care-i pun în mișcare. De aceea, trenulețul cu animale s-ar putea transforma în cea mai bună alegere pentru ei căci, pot plimba acest trenuleț în repetate rânduri fără teama că se va strica. Fiind confecționat după același principiu precum jucăriile de mai sus (lemn), el este durabil și practic în viața unui copil curios. Totodată, trenulețul vine și cu inscripții pe vagoane care-i vor ajuta să se orienteze mai ușor în procesul de asamblare, oferindu-le inclusiv posibilitatea să învețe numerele de pe acestea.

Căsuță din lemn interactivă

Copiii pasionați să construiască și să dea naștere unui nou univers vor fi la fel de încântați de căsuța din lemn educativă și interactivă. Fiecare suprafață vine însoțită de un joc, precum fixarea de numere și de semne matematice astfel că, jocul nu se termină odată cu asamblarea acesteia. Simțurile se vor dezvolta cu ușurință odată cu folosirea constantă a acestei jucării simpatice, ceea ce se va reflecta și în viața de zi cu zi și în interacțiunea cu alte elemente.

Joc Montessori de creație și îndemânare

Poți avea în vedere și jocurile Montessori precum jocul cu indicativul JC70, un joc modern menit să contribuie în totalitate la dezvoltarea simțurilor din propria inițiativă. Acest joc îl stimulează pe cel mic să fie independent, ghidându-l pas cu pas într-o lume plină de imaginație și creativitate.

Bineînțeles, pe inbazaar.ro mai avem disponibile multe alte jocuri și accesorii perfecte pentru Ziua Copilului și nu numai, de la biciclete, la ghiozdane, jocuri magnetice etc. Descoperă-le chiar acum și alege-i cel mai bun cadou de 1 iunie!

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!