&noscript=1 />
Comenzile plasate în intervalul Joi 02 Mai 2024 - Luni 06 Mai 2024 se vor expedia Marți 07 Mai 2024 și vor ajunge la dvs. Miercuri/Joi! Vă mulțumim! PAȘTE FERICIT!

Cum îţi alegi trollerul în funcţie de destinaţie?

Cum îţi alegi trollerul în funcţie de destinaţie?

Sezonul vacanțelor a început. Cu siguranţă deja ai început să îți planifici următoarea destinație, fie în țară sau peste hotare, pentru a vizita locuri noi și a crea amintiri de neuitat. Din ce în ce mai mulți români aleg să-și petreacă vacanțele în Europa, în principal datorită preţurilor tot mai accesibile. 

Biletele sunt cumpărate, itinerariul este gata, iar acum este momentul să îți faci bagajele. Atunci când îți pregătești bagajul personal, al copiilor sau al întregii familii, în special pentru sejururile mai lungi, trebuie să iei în considerare câteva aspecte care să te ajute să alegi un troller potrivit. 

 

Cum îţi pregăteşti trollerul când pleci în călătorie?

 set de trollere

Bagajele de călătorie, fie că sunt pentru vacanțe sau pentru interes de serviciu, sunt selectate în mare parte în funcție de numărul de zile petrecute, destinație (dacă este frig sau cald) și de mijlocul de transport folosit. 

Într-un bagaj bine organizat, trebuie să existe spațiu suficient pentru haine, laptop sau aparatul foto, încărcătoare și alte dispozitive care te pot ajuta să păstrezi cele mai frumoase amintiri. De asemenea, lichidele precum șamponul, gelul de duș și parfumul trebuie să fie sigilate conform regulilor impuse de compania aeriană aleasă. Nu trebuie  să încarci trollerul cu aceste produse, deoarece majoritatea hotelurilor pun la dispoziție toate cele necesare.

Nu uita să iei cu tine toate documentele, acestea putând fi păstrate uşor într-un buzunar lateral al trollerului ales pentru un acces rapid.

 

Ce dimensiune să alegi în funcţie de mijlocul de transport folosit?

 

Atunci când alegi un bagaj pentru călătoriile tale, trebuie să ții cont de mijlocul de transport pe care îl vei folosi. Călătoria cu avionul este adesea cea mai restrictivă și poate implică costuri suplimentare, având în vedere regulile stricte de dimensiuni și greutate. Cu toate acestea, există și alte opțiuni de transport disponibile pe care le poţi alege în funcție de preferințele și necesitățile tale.

 
  • maşina personală – dacă alegi să pleci cu maşina personală atunci ai noroc. În funcţie de disponibilitatea spaţiului poţi lua cu tine orice troller, însă nu uita să mai laşi puţin spaţiu şi pentru cumparaturile pe care le vei face în vacanţă sau în călătoria realizată în interes de serviciu.

  • avion – majoritatea companiilor aeriene impun limite de greutate şi dimensiuni pentru bagajul de mână. Verifică înainte de a alege o astfel de geantă regulile pentru a evita costurile suplimentare. Cu toate acestea există şi un standard după care te poţi ghida, fiind de aproximativ 40x30x20 cm, admisă de multe companii aeriene.

  • tren – şi aici lucrurile sunt mai simple deoarece ai libertatea de a alege fără probleme dimensiunea troller-ului, simplificând considerabil procesul de împachetare. Totuși, este recomandat să nu depășești 30 de kilograme pentru greutatea totală per loc ocupat, asigurându-te că bagajul tău este ușor de manevrat și conform regulilor de călătorie.

  • autocar – la fel ca și mașinile personale, autocarele oferă o libertate deplină călătorilor pentru a-și depozita bagajele fără probleme. Poți lua cu tine atât un troller mai mare, dar și unul mai mic, ideal pentru a transporta un laptop, aparat foto, gustări, documente, apă și multe altele.

 

Avantajele unui troller

 troller roz

Aceste tipuri de bagaje prezintă multe avantaje față de alte modele tradiționale. Indiferent de destinația aleasă, un troller te va ajuta mult și vei beneficia de un acces mai rapid la cele necesare. Iată astfel 4 motive de ce să alegi un troller:

  • Ușor de transportat – Trollerele sunt cele mai mobile și ușor de transportat tipuri de bagaje. Dispun de un sistem de roți rezistente, durabile chiar și pe cele mai dificile drumuri, cât și de un mâner ergonomic, retractabil, pentru a-l manipula ușor. Anumite modele au un sistem de închidere securizat cu cifru pentru a te asigura că nimeni nu va umbla la lucrurile tale.

  • Rezistență mai mare – Sunt realizate din materiale dure, dar ușoare și de calitate, oferindu-ţi siguranţă că le folosi mulți ani fără probleme.

  • Oferă o protecție suplimentară pentru anumite dispozitive sensibile, precum laptopuri, aparate foto și altele.

 

Recomandări trollere în funcţie de durata călătoriei şi modul de transport ales

 

În ofertă sunt disponibile numeroase modele de trollere, însă este esențial să ții cont de spațiul de care ai nevoie și de tipul de transport ales. Am pregătit mai jos o listă cu cele mai bune recomandări, adaptate pentru a-ţi asigura o experiență plăcută și lipsită de incidente.

 
  1. Modelul TRC100 este ideal ca bagaj de mână. Respectă toate standardele împunse de companiile aeriene şi dispune de un sistem de manipulare foarte uşor. Este disponibil în diverse culori şi poate fi ales în funcţie de preferinţele tale şi de cele ce ţin de stil. La fel de potrivit este şi pentru autocare şi alte mijloace de transport asemănătoare.
    troller avion

  2. Ai o familie mare? Perfect! Un set de 3 valize cu dimensiuni diferite este soluția perfectă pentru tine. De la mic la mare, fiecare membru al familiei va avea suficient spațiu pentru hainele care vor fi purtate în vacanță. Toate trollerele sunt dotate cu roţi și mâner retractabil ergonomic, pentru a fi mai ușor de transportat. Aceste modele se potrivesc perfect dacă pleci cu maşina personală, cu trenul său autocarul, iar în cazul avionului, vor merge la cală.
    set trollere negre

  3. Elegant, ușor, compact, dar spațios. Așa poate fi descris trollerul Lamonza Capri. Are dimensiunile ideale pentru orice tip de transport ai alege. Acesta este realizat din cele mai bune materiale și are o carcasă dură, dar ușoară din ABS, astfel încât să fii asigurat că lucrurile tale vor fi în siguranță indiferent de distanţă sau durata călătoriei. Este dimensionat conform standardelor pentru bagaje de mână în avioane, având 40x30x20 de cm.

 troller lamoza

Alegerea și pregătirea unui troller pentru călătorie nu trebuie să fie complicată, dacă iei în considerare toate aspectele menționate mai sus. Un bagaj de calitate îți va fi alături mai mult timp și îl poți folosi de fiecare dată când pleci în călătorie. În plus, poți face chiar economii, evitând necesitatea achiziționării unuia nou de fiecare dată când pleci la drum. 

Alege un troller sau, de ce nu, un set pentru întreaga familie care să te ajute în următoarea călătorie şi să te bucuri fără efort de vacanţă şi aventura pe care ai tot aşteptat-o.



 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!