&noscript=1 />

Tipuri de ochelari de soare damă în funcție de ramă și cum îi accesorizezi

Tipuri de ochelari de soare damă în funcție de ramă și cum îi accesorizezi
Chiar dacă o pereche de ochelari de soare de calitate sunt bineveniți tot anul pentru efectele lor benefice, marea majoritate a oamenilor îi transformă într-un accesoriu esențial pe timpul verii, atunci când razele soarelui sunt predominante pe cer. Totuși, n-ar trebui să-ți fie rușine să porți ochelari de soare polarizați chiar și în timpul iernii sau al primăverii, ori toamna, căci ei te pot feri de disconfortul luminii puternice și te razele UV care pot duce la îmbătrânirea prematură a zonei ochilor.

În magazinul nostru vei găsi întotdeauna o mulțime de ochelari de soare ieftini, cât și promoții ochelari de soare, astfel încât să-ți poți îmbogăți oricând colecția cu modele din cele mai noi și versatile, adecvate formei feței tale. Referitor la formă, tendințele actuale ne permit să ne bucurăm de multe tipuri ochelari de soare, forma fiind cel mai important criteriu pe care trebuie să-l ai în vedere atunci când îți alegi perechea, ca să te asiguri că se vor potrivi cu fizionomia ta și că te vor pune în valoare.

Iată principalele tipuri de ochelari de soare damă în funcție de forma ramei, cui se potrivesc și cum să-i accesorizezi ca să te bucuri la final de un look cool.
 

Supradimensionați

Dacă fața ta este mare, lată și îți dorești o protecție din toate unghiurile posibile, poți opta pentru niște ochelari supradimensionați care-ți complimenta perfect trăsăturile și îți vor oferi în același timp avantajele pe care le cauți. Sunt disponibile în mai multe forme și culori în funcție de preferințele tale. Cu cât forma ramei este mai extravagantă, cu atât îți recomandăm o accesorizare mai fină când vine vorba de exemplu, de ținută și bijuterii. Ochelarii de soare OSD01 și OSD04 sunt ochelari de soare damă moderni și versatili care se potrivesc minunat în orice context.
ochelari de soare

Cat eye
În topul celor mai căutați ochelari soare femei sunt și cei cat eye sau ochelari cu forma ochilor de pisică. Dacă forma feței este una dreptunghiulară sau sub formă de trapez, niște ochelari de soare femei precum OSD08, 0SD02 sau OSD34 pe care-i găsești în magazinul nostru inbazaar.ro. Aceștia merg perfect la ținute clasice sau cele uni, într-o culoare, punând în evidență cu ușurință stilul tău vestimentar.
ochelari de soare cat eye
Dreptunghiulari
Acești ochelari de soare dreptunghiulari sunt recomandați persoanelor cu fața trapezoidală. Iar noi îți oferim 3 modele de ochelari de soare negri cu această formă care sunt ideali și la ținute sclipitoare, dar și în viața de zi cu zi. Avem OSD31 cu margini ușor rotunjite, OSD32 cu margini ascuțite și OSD33 care se evidențiază printr-o formă mai rotundă la nivelul ramei față de celelalte două opțiuni.
ochelari de soare dreptunghiulari


Rotunzi
Stilul feței tale pare mai cu seamă pătrat? Ochelarii de soare rotunzi sunt exact ce ai nevoie! Îți propunem niște modele îndrăznețe precum OSD29 și OSD10. Cu perechea de ochelari soare femei OSD29 îți poți pune în valoare stilul în zilele în care adopți ținute simple și feminine, iar OSD10 se potrivesc de minune chiar și dacă optezi pentru haine supradimensionate și o șapcă.
ochelari de soare rotunzi

Pătrați
Ochelarii pătrați sunt opusul celor rotunzi. Prin urmare, ei se potrivesc fețelor rotunde și o astfel de ramă este ușor de transformat în piesa de rezistență a oricărei ținute cu cel mai mic efort. Poartă un tricou alb și o pereche de jeans alături de ochelari de soare pătrați negri sau maro, împreună cu cercei și un lanț finuț, iar în câteva minute vei fi pregătită să pornești către birou, școală etc.

Aviator
Ochelarii de soare în stil aviator sunt pentru cele cu bărbia îngustă sau fruntea lată. Desigur, când sunt îndeplinesc ambele caracteristici, aceștia vor arăta și mai grozav. Nici aceștia nu sunt dificil de accesorizat contrar părerii care o lasă la prima vedere. Ochelarii tip aviator OSX10 și OSB15 se potrivesc foarte bine și la ținutele sclipitoare, dar și la cele smart-office. Secretul este să existe un echilibru în ceea ce privește și celelalte accesorii. De exemplu, îi poți purta cu o cămașă din mătase sau satin, ba chiar și o jachetă din paiete, dar e recomandat să eviți să încarci estetic partea inferioară.
ochelari de soare aviator


Desigur, acestea sunt doar câteva idei și recomandări, dar gama de ochelari de soare damă și ochelari de soare pentru bărbați este mult mai variată pe inbazaar.ro așa că te invităm să descoperi toate opțiunile disponibile.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!