&noscript=1 />

TOP 5 cele mai frumoase lenjerii de pat de Paşte

TOP 5 cele mai frumoase lenjerii de pat de Paşte
Lenjeriile de pat sunt esenţiale pentru un somn de calitate şi pentru un dormitor în care să te simţi cât mai bine. 
Te ajută să-ţi decorezi uşor camera în stilul preferat şi să creezi o atmosferă plăcută şi relaxantă în căminul tău. De asta, merită să fii creativ şi să schimbi des stilul şi tematica lenjeriilor de pat. 

Şi pentru că Paştele este foarte aproape, acum e momentul ideal să adaugi un strop de magie şi culoare în dormitorul tău cu o lenjerie de pat festivă. Mai jos am selectat o listă cu cele mai frumoase şi interesante lenjerii de pat de Paşte cu tematică pascală în care îţi poţi îmbrăca patul. 
O astfel de lenjerie nu doar că va adauga un aspect deosebit dormitorului tău sau al copiilor, dar va oferi confort, linişte şi bucurie pentru un somn bun. 


1. Lenjerie cu iepuraşi, 2 persoane, bumbac finet, 4 piese, 2 fețe, Paște, SPAP22


Ce ar fi ca de Paşte să ascunzi pentru câteva zile lenjeria de pat clasică, uni, destul de sobră pe alocuri? În schimb, o poţi înlocui cu această lenjerie de pat de Paşte atât de veselă şi distractivă. O să te facă să sari cu gândul imediat în atmosfera de Paşte şi o să te ajute să-ţi pregăteşti casa de sărbătoare. Cine zice că trebuie să faci schimbări majore sau să cumperi tot felul de decoraţiuni ca să dai un suflu nou festiv dormitorului tău?

Doar schimbă lenjeria de pat cu acest model cu iepuraş şi vei obţine un efect wow instant. Modelul se potriveşte în camera copiilor, a adolescenţilor, dar şi în dormitorul adulţilor cu suflet de copil, care ştiu să se amuze. 

Lenjeria de pat cu iepuraşul de Paşte, cu ouă colorate şi flori este pentru două persoane, din bumbac finet, cu 4 piese incluse - două feţe de pernă, un cearceaf de pat şi unul pentru pilota. 
Click aici pentru toate detaliile. 


 

2. Lenjerii de Paşte 2 persoane, bumbac finet, 4 piese, 2 fețe, Paște, SPAP07


Iată unul din cele mai comandate modele de lenjerii de pat de Paşte, cu ouă aurite şi motive florale deosebit de frumoase. Cearceaful pentru pilotă are două feţe aşa că poţi experimenta ambele variante. Lenjeria este ideală pentru paturile de două persoane şi este fabricată din bumbac finet de calitate foarte bună, rezistent la spălare şi plăcut la atingere. 

Dacă îţi doreşti o lenjerie de Paşte iar modelele cu Iepuraş ţi se par un pic puerile şi ai vrea ceva mai degrabă elegant decât copilăresc şi vesel, cu siguranţă aceasta lenjerie va fi pe gustul tău (şi al jumătăţii tale). 

O poţi comanda aici


3. Lenjerii de pat de Paşte 2 persoane, bumbac finet, 4 piese, 2 fețe, Paște, SPAP20



Iată în topul nostru o altă lenjerie cu iepuraşi cu model deosebit, cu ouă minuant încondeiate, cu flori colorate, figura amuzantă a unui iepure alb şi mesajul de binecuvântare: Happy Easter. După ce vii de la Înviere, după masa tradiţională de Paşte şi discuţiile cu cei ai casei sau cu invitaţii pe care i-ai avut, nimic nu se compară cu bucuria de a te retrage într-un pat cu o lenjerie nouă, colorată, plăcută la atingere şi confortabilă. 

Îmbracă-ţi patul cu această lenjerie de Paşte şi vei vedea cum imediat dormitorul tău îşi va schimba alura. 

Prinde acest model pe stoc şi comandă-l de aici 

 

4.  Lenjerie de pat de Paşte 2 persoane, bumbac finet, 4 piese, 2 fețe, Paște, SPAP012


Toată lumea ştie că ora de culcare pentru cei mici se poate transforma într-un lung proces de adormire. Ei, nu putem să-ţi promitem că Iepuraşul de Paşte de pe această lenjerie cu iepuraşi va face minuni şi îl va adormi pe Junior în câteva minute, dar cu siguranţă cel mic va fi încântat de noul său culcuş de Paşte. Mulţi copii dorm într-un pat mare de la 2 - 3 ani, aşa că dacă vrei să-i faci o surpriză de Paşte, îi poţi transforma patul cu o lenjerie roşie, cu elemente vizuale animate, extrem de jucăuşă. 

Modelul nu este adorat doar de copii şi adolescenţi, ci şi de oamenii mari care vor să experimenteze, să creeze uşor o atmosferă pascală ca de poveste. Dincolo de imaginea amuzantă imprimantă, lenjeria de pat cu Iepuraş este de o calitate ireproşabilă. 

Fabricată din bumbac finet, e plăcută la atingerea cu pielea, extrem de confortabilă, potrivit de călduroasă. Bumbacul finet rezistă foarte bine la multiple spălări, nu necesită călcare sau întreţinere complicată şi arăta foarte bine chiar şi după mult timp. O să-ţi doreşti să se prelungească Paştele ca să te bucuri în continuare de somnul dulce din aceste aşternuturi speciale.  


5. Lenjerii de Paşte, 2 persoane, bumbac finet, 4 piese, 2 fețe, Paște, SPAP02



Ideală pentru paturile mari, matrimoniale, aceasta lenjerie de pat de Paşte este fabricată din bumbac finet moale şi confortabil. Include cele două feţe de pernă (cu dimensiune de 50 x 70 cm), cearceaful de pat şi cel dublu. 

Clienţii noştri aleg această lenjerie pentru frumuseţea modelului cu ouă de Paşte colorate, nuanţa albastru deschis şi cele două urechi albe, clasicul indiciu pentru Iepuraş. Nu lăsa coşul cu ouă încondeiate să împodobească doar masa de sărbătoare, ci îmbracă-ţi patul cu aceste aşternuturi atât de frumoase. 
O poţi comanda aici 

Ne oprim cu recomandările nostre pentru aşternuturi de pat pentru Paşte, dar te invităm să descoperi întreaga noastră colecţie. Cu siguranţă o să găseşti ceva potrivit pentru patul tău, pentru casa ta şi stilul tău. Sugestia noastră: joacă-te amenajând dormitorul de Paşte, bucură-te de o atmosferă caldă, iar la finalul zilei te poţi strecura în pat şi te poţi odihni cât mai bine pentru că sunt zilele libere de Paşte. 

Echipa InBazaar îţi doreşte Paste fericit!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!