&noscript=1 />

Covoare rustice - Decorează-ți casa în stil…rustic!

Covoare rustice - Decorează-ți casa în stil…rustic!

În România, de mici suntem familiarizați cu stilul rustic.

Indiferent dacă ai copilărit la țară sau nu, cu siguranță părinții sau bunicii tăi au avut o decorațiune rustică, cum ar fi: covorul!

 

Cuprins:

1.     Ce este stilul rustic?

2.     Cum arată stilul rustic?

3.     Obține casa visurilor tale cu ajutorul covoarelor rustice!

 

 

1.     Ce este stilul rustic?

 

Când ne gândim la casele rustice, ne vin în minte piesele clasice, culorile pământii și texturile simple, alături de care regăsim materialele naturale, precum lemnul, care crează o atmosferă relaxantă și care te face să te simți ca acasă.

Dacă dorești un look rustic, nu este nevoie să ai deja o casă care inspiră un aer rural. Chiar dacă ai o casă cu elemente moderne, acest tip de decorațiuni rustice pot oricând să aducă mai multă căldură casei tale.

Stilul rustic este inspirat din diverse decoruri precum fermele tradiționale, cabanele de la munte sau casele de la țară.

Deși fiecare decor ne duce cu gândul la elemente diferite, acestea au în comun simplitatea, naturalețea și căldura.

Cu ajutorul elementelor din aceste tipuri de decor, poți să transformi orice cameră plictisitoare într-una primitoare, care transmite mult mai mult decât pare!

 

2.     Cum arată stilul rustic?

Stilul rustic este caracterizat de frumusețea materialelor naturale precum: lemnul, piatra sau metalul. Acestea oferă căldură și textură unui spațiu prin legătura cu mediul înconjurător.

decor rustic covor

Culorile predominante în decorul rustic sunt bineînțeles inspirate din natură de aceea vom regăsi culori pământ i precum nuanțe ruginii, bej, maro, verde. Aceste culori pot fi folosite pentru culoarea pereților, a mobilei, a canapelelor sau a diverse elemente care fac o cameră mai primitoare, precum covoarele regăsite la inbazaar.com!

Un alt element important pentru stilul lui rustic se referă la texturi este nevoie de texturi confortabile precum pături groase, covoare, coșuri, pentru un spațiu mai viu și primitor!

 

3.     Obține casa visurilor tale cu ajutorul covoarelor rustice!

 

Am vorbit despre stilul rustic despre cum arată acesta iar acum este timpul să îți ofer variante concrete de a îți îmbunătății vizual casa cu ajutorul covoarelor rustice de la inbazaar.ro!
camera rustica

Deși această cameră poate să pară dificil de reprodus, aceasta conține câteva elemente foarte simple, specifice stilului rustic: elementele din lemn precum suportul pentru flori, geamurile, scaunele și mobilierul și culorile pământii: nuanțele de verde și maro, regăsite în flori, căni și elementele de uz casnic, pătura pufoasă care poate face casa mai primitoare și covorul rustic.

În plus, luminițele adaugă confort vizual camerei, deoarece lumina este una calda, plăcută ochiului, nu este puternică și deranjantă, adăugând astfel interes vizual spațiului tău. Dacă dorești, poti sa le înlocuiești cu lămpi pentru a obțibe același efect dinamic.

Covorul poate fi înlocuit de acest covor cu nuante de verde superbe, care vor fi elementul principal al camerei tale:
 

Dacă dorești totuși o cameră mai luminoasă, aceasta poate reprezenta o sursă de inspiratie pentru tine:

decor rustic cu covoare rustice

În această cameră îmbină perfect elementele moderne cu elementele rustice!

Regăsim elementele moderne în tablou geamuri chiar și oglindă care se îmbină perfect cu elementele rustice mobilierul și steaua din lemn care adaugă structură camerei și coroana din brad, care aduce atmosfera și mirosul naturii în cameră.

Culorile, deși sunt mai deschise sunt reprezentate tot de nuanțe de bej, maro, gri și verde.

Desigur că, nu trebuie să uiți să adaugi elementele tale favorite, pentru a obține o cameră plină de viață și primitoare, precum: perne, pături confortabile, poze cu tine și cei apropiați, cărțile tale favorite și alte elemente personale.

Putem desigur, să înlocuim covorul cu acesta, de la inbazaar.ro :
 

Acesta se regăsește în două mărimi de 80x150 cm și 120x180 cm pentru a se adapta ușor în casa ta,  indiferent de mărimea camerelor.

Acest covor este antiderapant, durabil deoarece este confecționat din materiale de înaltă calitate care se curăță ușor și au un suport din latex pentru o stabilitate mai bună.

Este ușor de întreținut, deoarece se poate spăla manual la o temperatură de maxim 30 °C fără înălbitori.

Ce poate fi mai bun decât un covor care arată bine, este ușor de îngrijit, și este calitativ, totul la un preț accesibil?!

Dacă sufrageria ta are nevoie de un aer mai rustic, aceasta poate fi inspirația de care ai nevoie:

sufragerie rustica

Deși avem un element modern, care este reprezentat de scaunele din piele, decorul nu este atât de dur.

Datorită culorilor regăsite în cameră, care sunt nuanțe de maro și bej, a cărților care oferă o familiaritate locului și inclusiv a elementelor din metal și lemn care ne duc și acestea cu gândul la natură, structura este adăugată și oferă un decor sofisticat al acestei camere.

Însă, ce lipsește acestei camere?!

Ai ghicit! Un covor rustic!

 

Acest covor îmbină perfect nuanțele regăsite în cameră nuanțe de maro și bej care se completează perfect și aduc un plus rustic camerei tale.

În plus de asta franjuri care se regăsesc la covor adaugă puțină dinamică camerei tale!

La inbazar.ro, regăsești numeroase covoare rustice, de culori diferite, care se vor potrivi în camera ta, indiferent de decorul pe care îl ai sau pe care dorești să îl obții.

Dacă totuși îți dorești o mică pată de culoare în camera ta, poți oricând să optezi pentru acest covor: 

 

Deși roșul nu se regăsește în cameră, această culoare se îmbină perfect cu nuanțele de maro și verde, adăugând astfel un plus de dinamică dar și confort datorită texturii, în camera ta!

 

În această cameră în care regăsim elemente moderne, precum lampa, și elemente rustice, precum scaunele, masa și tapetul, pentru a duce această cameră într-o zonă mai rustică, putem oricând să adăugăm un covor!

camera minimalista

Acestea consider că sunt covoarele potrivite de la inbazaar.ro, care vor adăuga un element rustic, sofisticat, camerei tale:

 

Acest covor superb, adaugă atât căldură, prin culorile care inspiră, calmitate, dar și un aer sofisticat, datorită nuanțelor de galben, care pot imita o țesătură aurie.

În plus, acest covor are două fețe, pentru a schimba oricând îți dorești ceva în camera ta!

 

Acest covor îmbină culorile deja existente în această cameră, dar adaugă în același timp și un plus de culoare.  Roșul adaugă dinamică, expunând un plus de culoare și un aer sofisticat, dar în același timp primitor, datorită texturii covorului și a franjurilor.

În concluzie, stilul rustic este un stil care deși pare dificil de adaptat, acesta poate fi implementat foarte simplu în camera ta, indiferent dacă aceasta are elemente moderne. Decorațiunile specifice stilului rustic care sunt reprezentate de elemente din lemn, piatră sau fier pot oricând să aducă un aer călduros dar sofisticat camerei tale. Atât culorile pământii, cat și decorațiunile care pot fi inclusiv pufoase,  din texturi fine, pot să aducă un nou aer camerei tale!  Descoperă stilul rustic cu ajutorul covoarelor de la inbazaar.ro și obține casa visurilor tale!



 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!