&noscript=1 />

Cum te pregătești de plajă?

Cum te pregătești de plajă?

Pregătirea pentru o zi de plajă și organizarea te vor ajuta să te bucuri pe deplin de ziua petrecută la plajă, fără stres și cu toate lucrurile necesare la îndemână. Pregătirea poate fi distractivă și eficientă dacă urmezi sfaturile pe care ți le vom prezenta în continuare. Îți vom spune ce trebuie să faci pentru a te simți cât mai bine și de asemenea ce nu trebuie să îți lipsească ori de câte ori mergi la plajă. 

Pregătiri în ziua de mers la plajă 

Înainte de a pleca, fă o listă cu lucrurile esențiale pentru plajă, precum prosoape, ochelari de soare, pălărie, cremă de protecție solară, apă și gustări. Pune-le într-o geantă spațioasă pentru a fi sigură că ai totul la îndemână. 

 

Alege ținuta potrivită, nu doar în ceea ce privește costumul de baie. Adăuga un pareo sau o cămașă lejeră pentru a-ți acoperi corpul între băi sau pentru protecție solară suplimentară.

Protejează-ți pielea aplicând generos loțiunea de protecție solară cu un factor de protecție ridicat cu cel puțin 30 de minute înainte de a ieși din casă. Nu uita să reaplici la intervale regulate (la 2 ore sau ori de câte ori ieși din mare sau piscină) și să nu neglijezi zonele sensibile, cum ar fi urechile, gâtul și picioarele.

 

Înainte de a pleca la plajă, bea suficientă apă pentru a te hidrata și ia cu tine o sticlă de apă pentru a te asigura că rămâi hidratată pe parcursul zilei.

Pregătiri înainte de ziua de mers la plajă 

 

Înainte de a merge la plajă, este important să te asiguri că ai toate accesoriile ce îți vor face șederea mai plăcută. Dintre acestea, vom discuta în continuare despre cele mai importante: geanta de plajă, ochelarii de soare, papucii de plajă și prosoapele. 

 

În primul rând, achiziționează o geantă de plajă 100% pe placul tău. Există numeroase modele de genți dintre care poți alege: unele minimaliste, altele care ies în evidență datorită imprimeurilor deosebite exotice. Poți opta și pentru genți elegante, pe care le poți asorta la ținute pentru destinații deosebite. Îți recomandăm să achiziționezi geanta de plajă online, pentru a economisi timp și pentru a vedea cât mai multe modele. Spre exemplu, la inabazaar.ro, găsești numeroase modele de genți de plajă, ideale pentru oricine, indiferent de preferințe. 

 

Nu poate fi o zi de plajă reușită fără prosoape adecvate. Acestea sunt accesorii indispensabile, concepute pentru a oferi un mediu confortabil pentru relaxare. Prosoapele de plajă sunt mai mari decât cele de uz normal și sunt adesea decorate cu modele vibrante, culori atrăgătoare sau imprimeuri interesante. Acestea sunt fabricate din materiale moi și absorbante, care permit uscarea rapidă a pielii după o baie în mare. Prosoapele de plajă pot fi, de asemenea, utilizate pentru a te proteja de vântul de pe plajă sau pentru a-ți crea un spațiu confortabil pe nisip. Indiferent de preferințele tale, un prosop de plajă de calitate este un partener de nădejde în timpul zilelor însorite la mare.

 

Nu putem uita de papucii de plaja. Aceștia reprezintă  încălțămintea ideală pentru o zi petrecută pe nisip sau în apă. Sunt realizați din materiale rezistente la apă și ușor de curățat, astfel că oferă protecție și confort picioarelor tale. Aceștia protejează de pietre sau obiecte ascuțite și asigură aderență pe suprafețele alunecoase. Disponibili într-o varietate de culori și modele, papucii de plajă sunt și o alegere trendy pentru outfitul de vară. 

 

Nu în ultimul rând, ochelarii de soare. Aceștia reprezintă mai mult decât un accesoriu care să îți completeze ținuta pentru plajă. Sunt esențiali pentru a-ți feri ochii de razele nocive ale soarelui, însă numai dacă au și filtru UV care reduc radiațiile solare și îți oferă confort vizual. De asemenea, ochelarii de soare sunt excelenți și pentru a proteja pielea delicată din jurul ochilor de arsuri și de îmbătrânire prematură. Alege un model care să se potrivească fizionomiei tale și care să se asorteze cu ținutele pentru plajă. 

Acestea au fost doar patru dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le achiziționezi din timp, astfel încât zilele de plajă să fie cât mai frumoase. Nu uita că poți să le comanzi online și să te bucuri astfel de modele deosebite, prețuri avantajoase și de timp economisit! 





 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!