&noscript=1 />

Cum sa obtii un dormitor de 5 stele cu lenjerii de pat premium?

Cum sa obtii un dormitor de 5 stele cu lenjerii de pat premium?
Secretul unui dormitor desprins din povesti care sa-ti ofere intreg confortul de care ai nevoie nu este doar un design placut si modern. Ca sa ai parte de un somn odihnitor si linistit, ai nevoie si de asternuturi de pat de calitate care sa-ti reflecte o stare placuta si linistita. Iar astazi vei descoperi si cum sa le alegi astfel incat rezultatul sa fie cel la care ai visat.
 
 

De ce trebuie sa fii atent cand iti alegi lenjeria de pat?

Pentru ca pe piata gasesti o multime de modele de lenjerii, alegerea unui asternut perfect poate fi o provocare, mai ales ca din punct de vedere estetic, multe lenjerii de pat ar putea parea o alegere excelenta. Totusi este important sa treci peste ceea ce inseamna design sau pret  ca sa te bucuri intr-adevar de beneficiile pe care ti le poate oferi cea mai buna lenjerie.
 


Poate ai observat deja in timpul vacantelor tale ca, atunci cand ramai cazat peste noapte la hotel, te simti extraordinar de bine si de odihnit a doua zi. Vei fi surprins sa afli ca acestia nu investesc sume colosale de bani in asternuturi pat si nici nu au drept principiu alegerea unor anumite modele. Alegerea unei lenjerii de pat 1 persoana sau duble in mod superficial te poate pune in situatia nefericita de a te confrunta cu diferite neplaceri care iti pot afecta somnul si productivitatea de peste zi.

Trucuri pentru alegerea celor mai bune lenjerii de pat

l Analizeaza materialul din care e confectionata
O lenjerie pat de calitate trebuie sa fie confectionata din materiale de calitate. Iar un truc inteligent pe care-l poti avea in vedere e sa urmaresti si modelul. De regula, cele mai bune si confortabile asternuturi de pat sunt simple, in alcatuirea celor colorate, cu modele 3D sau 5D regasindu-se in general un procent foarte mare de poliester.

 


Desi acest tip de material nu este unul de condamnat mai ales ca modelele sunt deosebite, pielea sensibila si corpul intolerant la frig sau la caldura nu vor fi extrem de incantate de acesta. Corpul se poate supraincalzi sau poate avea dificultati in a atinge o temperatura optima, iar pielea se poate irita cu usurinta.
 


l Urmareste numarul de piese disponibile si dimensiunea lor
Chiar daca iti place un model anume sau ai gasit o lenjerie pat la un pret foarte bun si redus, nu inseamna ca trebuie sa o adaugi in cosul de cumparaturi inainte de a verifica cate piese contine, forma si/sau dimensiunile acestora. Desigur, se gaseste si lenjerie clasica pentru o persoana, dar si pentru doua. Insa, daca folosesti o pilota dubla la un pat de o persoana vei avea nevoie practic sa faci un compromis sau sa imbini piesele de la doua lenjerii.

In plus, analizand forma pernelor, se gasesc atat asternuturi pat cu fete de perna dreptunghiulare, cat si patrate. Iar tu ar trebui sa le alegi pe cele care se potrivesc cel mai bine cu nevoile tale.


l Opteaza pentru un model/o paleta de culoare in contrast cu camera si gusturile tale
In cele din urma, desigur, la fel de important pentru tine va fi si modelul. Iar aici se pot avea in vedere mai multe aspecte. Analizand regulile de design interior, se recomanda sa-ti creezi un dormitor frumos si confortabil alegand un asternut de pat dupa stilul de amenajare al dormitorului.

Daca nu ai un anumit stil care sa te orienteze spre anumite modele si culori, poti avea in vedere forma si dimensiunea camerei, cui se adreseaza si desigur, un strop din preferintele personale. De exemplu, un dormitor intunecat va parea mai armonios si mai primitor cu asternuturi de pat deschise la culoare. Cele colorate pot fi insa foarte vesele si potrivite pentru persoanele indraznete sau camera copilului, dar si in cazul in care ti se pare ca dormitorul tau este mult prea monoton.

 


Iar odata intelese si bifate aceste aspecte, nu ramane decat sa cauti cele mai potrivite lenjerii de pat. Recomandarea noastra este sa arunci un ochi cu atentie in magazinul nostru online caci, vei gasi aici o varietate larga de modele premium care sa indeplineasca toate exigentele tale si la preturi pentru toate buzunarele. Rezultatul va fi un decor deosebit care-ti va oferi un somn de calitate.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!