&noscript=1 />

TOP 10 modele de covoare vesele pentru o casă primitoare

TOP 10 modele de covoare vesele pentru o casă primitoare
O casă frumoasă este o locuință amenajată după bunul plac, dar și una în care elementele centrale precum mobilierul, electrocasnicele și decorațiunile sunt alese corespunzător. Covorul este un alt obiect ce asigură cu succes confortul, dar care totodată are un impact semnificativ și în ceea ce privește designul unei camere.

Descoperă în rândurile următoare 10 modele de covoare simple și colorate care-ți vor înveseli casa și care te vor ajuta să decorezi casa ca un adevărat expert în design.

 

Covor cameră antiderapant romburi



Un covor cu print geometric este alegerea ideală dacă intenționezi să-ți amenajezi de exemplu, sufrageria, livingul sau dormitorul, în stil modern sau clasic. Formele geometrice îți vor permite să delimitezi cu ușurință spațiul liber, cât și să reproduci din caracterizarea stilului de amenajare ales. Iar combinația de culori este excelentă pentru a asorta covorul cu diferite finisaje ale încăperii.

Covor cameră antiderapant zebră


Tinerii sau persoanele pasionate de designul modern vor iubi aceste covoare living cu print de animal, mai precis, de zebră. Dacă ai o încăpere decorată în nuanțe subtile și vrei să evidențiezi podeaua, o poți pune ușor în evidență prin alegerea unui covor zebră pe care să-l dispui centrat sau acolo unde vrei să separi de exemplu, zona de relaxare, de cea de servit.

Covor cameră copii antiderapant multicolor pitici


Dacă erai în căutarea unor modele covoare potrivite pentru camera copilului, iată un model de care și ei se vor îndrăgosti - covorul inspirat din Alba-ca-Zăpada și cei 7 pitici. Este un covor vesel, jucăuș, din materiale de calitate și ușor de întreținut, care dispune de dos antiderapant ce previne alunecarea micuților atunci când se joacă. În același timp, podeaua va fi mai protejată de micile incidente pe care aceștia le pot crea.

Covor cameră copii antiderapant roșu șotron



Un covor interactiv va fi alegerea perfectă dacă locuiești la casă și îți dorești mai cu seamă să-ți încurajezi puiul să facă mișcare, dar fără a-i pune sănătatea în pericol. Recomandarea noastră este covorul antiderapant cu model șotron prin intermediul căruia acesta se poate distra în timp ce-și dezvoltă mobilitatea.

Covor rustic maro cu crem


Camerele decorate după stilul rustic sau boho-chic au un aer deosebit. Așa că nu e demodat să-ți alegi elementele potrivite și să dai naștere unei amenajări inedite urmărind particularitățile unei astfel de încăperi.

După ce ți-ai ales finisajele, mobilierul, țesăturile și ce alte lucruri mai ai nevoie, poți finaliza prin alegerea covorului nostru rustic care prezintă un model deosebit cu romburi și e în nuanțe de gri și negru cu franjuri la terminațiile lateralelor. Poți observa deja că paleta de culoare este una versatilă și se potrivește într-o mulțime de încăperi.

Covor cameră antiderapant alb cu negru


Persoanelor non-conformiste le recomandăm și covorul alb cu negru prevăzut cu margine tip labirint și un cerc centrat cu această formă. Îl recomandăm mai cu seamă pentru living, sufragerie sau pentru dormitor, fiind excelent pentru protecția și evidențierea pardoselei, dar și pentru un confort termic mai sporit.

Set 3 Covoare baie antiderapante albastru CBA11


Și baia ta poate arăta la fel de cochet prin intermediul unor covoare dedicate! Setul cu indicativul CBA11 este perfect pentru băile albe sau cele amenajate în nuanțe neutre, fiind o pată de culoare ce evidențiază relaxarea și frumusețea acestei încăperi.

Set 3 Covoare baie antiderapante gri CBA07


Tot din secțiunea covoarelor pentru baie nu poți trece cu vederea setul cu imprimeu marble și accente de gri și negru. Modelul acesta este unul dintre cele mai populare din prezent, fiind perfect pentru băile moderne în care se dorește obținerea unui decor de durată care să nu se demodeze cu ușurință.

Covor bucătărie antiderapant gri


Adevărații pasionați de gastronomie nu vor omite faptul că, și pentru această încăpere în care își petrec cea mai mare majoritate a timpului există cel puțin un model printre aceste covoare online care să-i încurajeze să se bucure mai mult de clipele în care gătesc. Covorul cu doi bucătari și dimensiunile de 80x150 cm și 120x180 cm se potrivesc minunat în bucătăriile pătrate sau cele dreptunghiulare.

Covor bucătărie antiderapant negru mirodenii


Deosebit este și covorul de bucătărie cu mirodenii care te va ajuta să ai parte de un decor vesel, chiar dacă ai o zi aglomerată pe care trebuie s-o petreci în din bucătărie. Modelul este unul cât mai realist și prevăzut cu o suprafață antiaderentă care previne alunecarea atunci când te grăbești.

Iar dacă simți nevoia să descoperi și mai multe modele, aruncă un ochi pe inbazaar.ro unde vei găsi o varietate largă de sugestii și articole cu care să-ți amenajezi locuința cochet și la un preț avantajos.

Covor rustic diverse mărimi Maro

35,00 Lei
3 Review-uri

Culoare:

Covor rustic diverse mărimi Maro
Stoc epuizat
detalii

Covor rustic diverse mărimi Albastru

de la 35,00 Lei
1 Review

Culoare:

Covor rustic diverse mărimi Albastru

Covor rustic diverse mărimi Roșu

de la 58,00 Lei
1 Review

Culoare:

Covor rustic diverse mărimi Roșu

Covor rustic diverse mărimi Negru

35,00 Lei
1 Review

Culoare:

Covor rustic diverse mărimi Negru
Stoc epuizat
detalii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!