&noscript=1 />

TOP 7 covoare colorate living. Casa ta - departe de plictiseală

TOP 7 covoare colorate living. Casa ta - departe de plictiseală
Îți dorești o casă nouă, dar bugetul nu-ți permite să aspiri la ceva mai bun? Chiar dacă în locuința ta s-a instalat monotonia, nu înseamnă că nu-i poți da un refresh astfel încât să te bucuri de un aspect nou și formidabil cu investiții mici prin intermediul unor covoare pentru living.

De exemplu, poți avea în vedere să redecorezi apelând la un covor subțire living sau unul gros, adecvat gusturilor tale și care se pliază pe ideea unui nou stil de amenajare. În acest fel, covoare living alungă plictiseala și nu va trebui să cheltui mai mult decât este necesar pentru ceva ce ar putea fi un simplu moft. Iată 7 modele de covoare colorate living moderne pe care te poți baza cu succes.

 

Covorul antiderapant cu pene


Dacă vrei covoare living inedite, acest model cu pene pe care-l vei găsi în magazinul nostru inbazaar.ro poate fi exact ceea ce ai nevoie ca încăperea destinată musafirilor și timpului tău de relaxare să iasă cu ușurință în evidență. Combinația de non-culori gri, negru și alb se face remarcată prin penele de efect care dau un aer modern chiar și pe un fundal minimalist.

Covor antiderapant cu model animal print


O altă alegere de succes și unul dintre cele mai bune covoare prețuri mici este și modelul cu imprimeu animal print. Acest print face furori în toate domeniile de activitate, inclusiv în materie de amenajări interioare. Așa că e perfect pentru tinerii dornici de schimbare care doresc să-și reinventeze locuința prin intermediul unor covoare colorate living îndrăznețe, dar aparent simple. Este confecționat din polipropilena, un material ușor de curățat și care are proprietăți anti-alunecare.

Covor antiderapant rustic cu frunze


Un aer diferit îl poate obține livingul tău și dacă alegi covorul rustic albastru cu gri și cu frunze. Conține fire de bumbac, acril și lână, fiind un covor extrem de călduros și potrivit îndeosebi acelor livinguri friguroase care au nevoie de un plus de confort. Nuanțele vii și terminațiile cu franjuri îl vor transforma instantaneu în atracția de bază a încăperii, oferindu-i un aer inedit, modern, dar marcat de patina trecerii timpului.

Covor rustic roșu


Într-un stil ceva mai aparte se încadrează covorul rustic roșu confecționat dintr-un mix de 4 materiale, printre care inclusiv bumbac și lână. Dacă ți-ai propus să amenajezi un living tematic în stil vechi și cauți covoare prețuri accesibile, acest model poate fi exact ceea ce ai nevoie. Este vesel colorat, denotă pasiune, curaj, o încăpere în stil tradițional fiind ușor de amenajat prin intermediul acestuia. Vine în mai multe dimensiuni, deci poți cu ușurință să completezi camera cu astfel de covoare pentru living în diferite spații, chiar și în cele înguste.

Covor antiderapant tigru


Pentru iubitorii stilului modern avem o mulțime de opțiuni atipice. De exemplu, dacă iubești animalele și simți că stilul tău de viață și felul de a fi coincide cu cel al unui tigru impunător sau pur și simplu nu-ți dorești un covor subțire living banal care să meargă a fi amplasat în living atât vara, cât și iarna, covorul cu tigru alb-negru este o sugestie pe care n-ar trebui s-o treci cu vederea. Este durabil, fiind confecționat din polipropilenă de cea mai bună calitate și dispune inclusiv de o suprafață antiaderentă care-ți permite să efectuezi cu succes orice fel de mișcarea fără incidente neplăcute.

Covor antiderapant damă


O altă opțiune inedită pentru livingul tău este și acest model cu întruchiparea unei doamne pe care-l găsești în oferta covoare pe site-ul nostru în două dimensiuni. Acest covor antiderapant este o alegere de efect fiind un design mai puțin întâlnit, accentele aurii transformându-l într-o piesă decorativă prețioasă ce oferă în același timp numeroase beneficii în materie de confort. Cu un astfel de covor subțire living confortul îți este asigurat, iar sufletul tău se va bucura să primească noi musafiri care să admire locuința.

Covor antiderapant cu romburi


Și nu în ultimul rând, covorul cu romburi în nuanțe de gri albastru și negru, se potrivește minunat în cea mai mare majoritate a locuințelor, cu atât mai mult dacă printre stilurile de amenajare ale livingului se înscrie cel clasic, minimalist sau cel modern. Acest covor este exact pata de culoare de care are nevoie încăperea ta ca să strălucească și să fie pusă în valoare la adevăratul ei potențial având și o ofertă covoare competitivă.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!