&noscript=1 />

Travel fashion: Cum să porți o geantă de umăr în stil marocan

Travel fashion: Cum să porți o geantă de umăr în stil marocan

O femeie nu are niciodată suficiente genți. Geanta este un accesoriu indispensabil pentru sexul frumos, aceasta având funcția de a depozita lucrurile necesare de fiecare dată când se merge la plimbare sau la cumpărături, în vacanțe etc. și de a elibera mâinile în timp ce toate lucrurile esențiale vor fi în permanență la îndemână. Cele mai utilizate genți sunt cele casual, de bună calitate, pe care o femeie știe că le poate purta în diferite moduri și în multiple rânduri.

Dacă ești în căutarea unor genți de umăr deosebite pe care nu le poartă oricine și oricum, gențile pentru femei în stil marocan sunt una dintre cele mai bune alegeri. Designul lor sub forma unui săculeț cu spațiu generos de depozitare cunoscut și sub denumirea de “bucket bag” le transformă în cele mai versatile alegeri din garderobă. Iar astăzi venim în întâmpinarea ta cu un ghid care să-ți arate cât sunt de deosebite, de ce să le alegi și cum să porți o astfel de geantă de umăr astfel încât să atragi o mulțime de complimente.


genti de umar

De ce să alegi o geantă în stil marocan?

l Are un design unic
Femeile adoră să iasă în evidență prin purtarea de accesorii unicate. Iar o geantă damă umăr în stil marocan este perfectă din acest punct de vedere. Imprimeul este unul ceva mai atipic, dar totuși purtabil, diferit de toate modelele clasice de genți umăr care se regăsesc pe piață. Putem spune că modelul nu e deloc unul clasic, dar nici unul excentric, extravagant, care să impună dificultăți atunci când vine vorba de îmbinarea în diferite ținute și cu diferite stiluri vestimentare.

l Are un bun raport calitate-preț
Gențile din piele sunt în general destul de scumpe, ele fiind apreciate din cele mai vechi timpuri îndeosebi pentru calitatea și durabilitatea lor. Totuși, în ultima vreme, o mare parte din ce există disponibil în materie de poșete de umăr nu se mai ridică la nivelul așteptărilor.

geanta de umar frumoasa


Noi te asigurăm că prin intermediul magazinului nostru online și al colecției de genți umăr marocane vei beneficia de cel mai bun raport calitate-preț, pielea din care acestea sunt confecționate fiind una moale și procesată mai atent față de multe tipuri pe care le-ai întâlnit în prezent.


l Este versatilă și se potrivește în numeroase ținute zilnice pe tot parcursul anului
O geantă damă de umăr în stil marocan se va transforma într-o adevărată pată de culoare pentru toate ținutele tale. Fie că alegi s-o porți vara sau iarna, vei putea observa că se va menține excelent și că geanta de umăr te va ajuta să-ți evidențiezi personalitatea cum se poate mai bine și mai ușor.

Ținute COOL evidențiate prin intermediul unei genți în stil marocan

Nu ești ferm convinsă că ai nevoie de poșete de umăr în stil marocan? Uite cât de ușor să o combini cu hainele tale și să obții un look modern! De exemplu, o astfel de geantă de umăr se potrivește minunat alături de o pereche de blugi, skinny, boyfriend sau bootcut, pe care-i poți asorta cu un tricou alb sau negru. O ținută basic va fi cu succes scoasă din anonimat atunci când îi alături o geantă în stil marocan.

rucsac de umar



O altă opțiune ar fi îmbinarea acestei poșete de umăr și la o rochie pe corp sau una babydoll. Deasupra poți adăuga un corset colorat sau o curea în talie din aceeași nuanță precum geanta, alături de o pereche de sandale pentru un look feminin, dar și de o pereche de ciocate pentru o abordare ceva mai îndrăzneață.

Ești fană a culorilor puternice? Scoateți la purtare cea mai colorată pereche de pantaloni sau top-ul preferat, cu mânecă scurtă sau lungă, și asortează-l cu geanta ta preferată în stil marocan! Poți opta inclusiv pentru o geantă în nuanțe neutre precum bej, maro sau negru, care evidențiază cu succes ținuta pe care o ai.


rucsac maro de umar



În concluzie, o geantă damă în stil marocan îți permite să experimentezi o varietate largă de ținute, de la cele mai simple și confortabile cu putință în care poți folosi un top și o pereche de pantaloni simpli, până la cele mai elegante pe care le poți purta în timpul ieșirilor în oraș sau atunci când vrei să arăți senzațional, unicată și să fii diferită de celelalte femei din jur.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!